Gelekt: Google Pixel 3 XL met flinke notch

Auteur: , 1 Reactie
Gelekt: Google Pixel 3 XL met flinke notch

Eerdere vermoedens worden nu bevestigd.

Rode oortjes voor Google, want het nieuwste vlaggenschip ligt op straat. Dankzij een blogger uit Oekraïne is alle informatie uitgelekt als het gaat om de nieuwe Google Pixel 3 XL. De smartphone moet nog officieel aangekondigd worden, maar deze blogger heeft een productie exemplaar in handen, inclusief de verpakking.

Door dit lek ligt nieuwe informatie op tafel. Zo is dit een wit exemplaar van de Pixel 3 XL, wat we nog niet eerder hebben gezien. Verder wordt duidelijk dat Google de Pixel 3 XL levert met USB-C oordopjes. De Pixel 3 XL heeft vermoedelijk een Snapdragon 845 processor, een Adreno 630 GPU en de smartphone draait op Android 9. Het scherm kent zoals al duidelijk was een flinke notch en werkt met een resolutie van 1440 x 2690. De pixeldichtheid bedraagt 494 ppi. Verder is bekend dat de Pixel 3 XL 4GB werkgeheugen heeft.

De aankondiging van de nieuwe Pixel 3 XL is naar verwachting in oktober. Daarmee is de smartphone voortijdig gelekt en nog redelijk vroeg ook. (via AndroidPolice)1 reactie

Typisch Google …
Gedateerd design, loopt achter de feiten aan, waardeloze distributie, duur en enkelt goede software.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).