Gelekt: komt deze aangepaste Note 7 op de markt?

Samsung Galaxy Note 7
Wat kleine tweaks en het apparaat is klaar voor de verkoop.

We zijn inmiddels enkele maanden verder na de Galaxy Note 7-gate. De phablet had alles in zich om een ware topper te worden, maar een explosieve accu gooide roet in het eten voor Samsung. Toch kondigde Samsung onlangs aan dat we binnenkort aangepaste Note 7’s mogen verwachten op de markt.

Wat daar precies aan veranderd wordt, is nog steeds even afwachten. Een gelekte afbeelding lijkt echter te bevestigen dat toekomstige kopers het moeten doen met een minder grote accu. In plaats van 3500 mAh is er een 3200 mAh-accu aanwezig.

Daarnaast valt te zien dat de afgebeelde Galaxy Note 7 draait op Android Nougat versie 7.0. Of je met de kleinere accu in combinatie met het grote scherm en een recente Android-versie de dag doorkomt, is nog afwachten geblazen. Er is zelfs twijfel in welke markten de phablet te koop zal zijn.

In het officiële persbericht meldt Samsung dat het per gebied kijkt of en hoeveel vraag er is naar een Galaxy Note 7. India en Vietnam lijken in ieder geval grote kanshebbers. Laten we hopen dat de accuproblemen écht verlopen tijd zullen zijn bij de re-release.

Note 7 refurbished

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *