Gelekt: mogelijke releasedatum van Call of Duty WWII

COD
De datum is vermoedelijk bekend!

Veel fans kijken uit naar de komst van de nieuwe Call of Duty. In plaats van een futuristische setting keert de game-franchise terug naar haar roots: een oorlog uit het verleden. Via een nieuwe gelekte foto op Reddit zien we een releasedatum opduiken. Bovenaan een poster staat een datum van 3 november beschreven.

De echtheid van de foto is moeilijk te achterhalen. Deze releasedatum is echter goed mogelijk. Call of Duty-games worden traditiegetrouw in de elfde maand van het jaar uitgebracht. Concurrent EA met Battlefield is vrijwel altijd een paar weken eerder: halverwege- of eind oktober.

Op dit moment is het dus nog goed om een slag om de arm te houden. Alle blikken zijn nu gericht op eind april/begin mei. De verwachting is dat Activision binnenkort het doek zal trekken van het nieuwe deel. In het verleden werd eind april of begin mei vaker uitgekozen voor een onthulling. Zo werd Call of Duty: Infinite Warfare in het verleden op 2 mei onthuld, Call of Duty: Black Ops III op 26 april en Call of Duty: Advanced Warfare op 1 mei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *