Gelekt! Nieuwe Pixel 3 XL doet draadloos laden [video]

Auteur: , 1 Reactie
Gelekt! Nieuwe Pixel 3 XL in actie [video]

Beschamend voor Google.

De nieuwe Google Pixel 3 XL is wederom gelekt. Een benauwde situatie voor het Amerikaanse techbedrijf, want een werkend exemplaar is op video vastgelegd. De Russische videomaker laat zien wat Google ongetwijfeld zelf aan de wereld had willen tonen. Wat we zien is namelijk hoe de Pixel 3 XL draadloos kan laden middels Qi technologie.

De video is geen vage lek, maar haarscherpe videobeelden van Google’s nieuwste. De daadwerkelijke onthulling is zeker nog een paar maanden van ons verwijderd. De verwachting is dat Google de nieuwe Pixel 3 XL tijdens een evenement in oktober gaat onthullen.

Met dit tempo valt er weinig te presenteren, want met video’s zoals deze kun je alle nieuwe features op een rijtje zetten. Bovendien is het ontwerp van het nieuwe toestel ook niet spectaculair te noemen. Het filmpje is via sociale media gedeeld. Je kunt de video hieronder bekijken.1 reactie

Beschamend? Beschamend dat ze niet met een beter ontwerp weten te komen ja. En er ook nog 800+ euro voor durven te vragen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).