Gelekt op foto en video: Xperia Z2-smartphone en Z2-tablet

Xperia Z2-smartphone
Er zijn weer twee producten gelekt die vermoedelijk tijdens het Mobile World Congress onthuld gaan worden. Dit maal is de kraan bij Sony ‘niet goed dichtgedraaid’.

Op de verschenen video zien we duidelijk wat we van de Xperia Z2 smartphone kunnen verwachten. Bij dit toestel vallen de smallere randen van het (vermoedelijke 5,2-inch) beeldscherm direct op. Ook zien we dat de camera ultra hd foto’s maakt en video’s in slowmotion kan vastleggen. Onderhuids zal naar verwachting een 2,3 gHZ Quadcore Snapdragon 805 processor van Quadcomm schuilen. De Xperia Z2 zal verder voorzien worden van een beeldscherm met de resolutie van 1920×1080, een 3 GB werkgeheugen en een 20,7 megapixel camera.

[gv data=”dPeYgwhFn1M”][/gv]

Z2 Tablet
Gisteren doken de onderstaande foto’s van de Xperia Z2 Tablet op. Volgens de bron zal het apparaat een werkgeheugen van 3GB en een Quadcore Snapdragon 800-processor krijgen. Verder blijft het scherm met een afmeting van 10,1 inch en een resolutie van 1920×1200 ongewijzigd. Ook zien we vooralsnog geen wijziging in de camera’s met 8 megapixel aan de achterkant en 2 megapixel aan de voorzijde. Zowel de Xperia Z2 tablet als de smartphone krijgen Android 4.4 toegewezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *