Gelekt! Samsung Galaxy S9 in het paars

Auteur: , 1 Reactie
Gelekt! Samsung Galaxy S9 in het paars

Chique hoor.

We kruipen richting maart en dat betekent dat de onthulling van de Samsung Galaxy S9 niet lang meer op zich laat wachten. Samsung zal het nieuwe vlaggenschip aanstaande zondag presenteren op het Mobile World Congress in Barcelona. De onthulling zal ’s avonds plaatsvinden.

In de laatste week voor de onthulling komen er nog dingen naar buiten. Vandaag zijn foto’s van een Samsung Galaxy S9 via het Duitse WinFuture gelekt. Op de foto’s is een paarse Galaxy S9 te zien. Deze kleur hebben we nog niet eerder gezien.

De nieuwe Galaxy S9 heeft veel uiterlijke overeenkomsten met de Galaxy S8. Om op te vallen is er dus een nieuw kleurtje nodig. Hoe kunnen je vrienden anders zien dat jij het nieuwste Samsung-toestel hebt? Naast een paarse kleur komt het toestel er ook in andere bekende kleuren zoals zwart en blauw.

Aanstaande zondag weten de dus meer. Alles wat tot nu toe bekend is over de Galaxy S9 check je HIER.

UPDATE: de nieuwe Samsung Galaxy S9 is inmiddels officieel. Alle info over het nieuwe toestel lees je hier.

Gelekt! Samsung Galaxy S9 in het paars1 reactie

Zelf geen fan van het nieuwe design, vond het oude design prima, en over de positie van de vingersensor hoor je mij zowel esthetisch als praktisch niet klagen. Lekker symmetrisch.

Die kleur, ach, doet me weinig. Toen ik mijn iPhone 6s kocht was het duidelijk: ik vond de witte voorkant niet mooi en dan valt wit/grijs, goud en roze gelijk af. Bij Samsung dacht ik dat de keuze tussen zwart en zilver lag, maar omdat de zilveren er niet meer was en omdat de voorraad sowieso beperkt was uitgekomen op een Orchid Grey, geen idee dat het bestond maar ik vond hem mooi, veel mooier dan zwart of zilver. Dat er vervolgens ook nog een gouden, blauwe, en roze S8 zijn wist ik al helemaal niet. Maar ik ben tevreden. Heb toch bijna altijd een hoesje dus je ziet het uberhaupt nauwelijks :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).