Gelekt! Samsung Galaxy Tab A 7.0, alle details & info

Auteur: , 1 Reactie
Galaxy Tab A 7.0

Geen vaag plaatje of een klein detail. Nee, alle informatie over de nieuwe Tab A 7.0 van Samsung is op het web verschenen.

En bevestigt de vermoedens dat een onthulling nabij is. Een Duitse site wist info te onderscheppen over Samsung’s nieuwste Galaxy Tab. Zo weten we dat de S Pen stylus vermoedelijk met pensioen zal worden gestuurd. De accessoire duikt namelijk niet op in de gelekte gallery, tenzij Samsung de stylus verstopt heeft binnenin het apparaat natuurlijk.

De Galaxy Tab A 7.0 moet het doen met een Exynos 3475 chip. De quad-core processor klokt 1.3 GHz en krijgt volgens de bron een RAM geheugen van 1.5 GB. Zoals de naam al verraadt heeft de tablet een 7-inch scherm, met een resolutie van 1280×800. Zowel de Wi-Fi als de LTE-variant krijgen een 4,000 mAh batterij. De Galaxy Tab A 7.0 moet eind maart of begin april in de winkels komen te liggen voor een prijs van 169 euro voor het Wi-Fi model en 219 euro voor de versie met LTE-ondersteuning. De verwachting is dat Samsung het apparaat op het Mobile World Congress officieel zal onthullen.1 reactie

Koop ik liever Nvidia Shield Tablet K1 voor 200 euro

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).