Gelekt: Samsung heeft designgoud in handen

Mooi ding
Samsung komt met een goedkope designtraktatie.

Samsung maakt zich uiteraard op voor de volgende Galaxy S-smartphone waar recentelijk nog het een en het ander over uitlekte. Vergeet daarentegen niet dat het Zuid-Koreaanse techmerk ook nog een zeer sappige Galaxy A-serie heeft. De reeds uitgelekte Galaxy A51 is daarbij misschien wel de mooist ontworpen uit de budget-reeks.

Het mag gezegd worden, de uitgelekte Galaxy A51 ziet er prachtig uit en Samsung heeft dan ook overduidelijk gespiekt bij de crème de la crème van hun smartphones. De A51 heeft wat weg van de Note 10, inclusief flinterdunne randen en een punch-hole camera.

Vorige maand lekte er al een hoop specs van dit toestel uit, maar er zijn nieuwe snufjes informatie uitgekomen. Zo zou het gaan om een gigantisch 6,5-inch display en krijgt de A51 voor het eerst in de serie een viertal camera’s op de achterkant. Ook zou hij een 4000mAh batterij meekrijgen, wat wel een vereiste is voor een toestel met zo’n groot scherm. Overigens valt ook op dat de punch-hole selfiecamera ogenschijnlijk een stuk kleiner is dan bij alle andere Galaxy-toestellen. Of dat met de renders te maken heeft of dat het gaatje inderdaad nog kleiner is geworden is niet bekend.

Galaxy A51

De voorganger van de Galaxy A51, de A50, ging ongeveer voor een uitzonderlijk schappelijke prijs van €250 over de toonbank. Als de A51 ook maar enigszins dezelfde prijs meekrijgt dan heeft Samsung goud in handen, want dergelijke stevige specs kunnen zelfs concurreren met wat ik vandaag nog de nieuwe flagship killer noemde in de vorm van de Realme X20 Pro. Over de releasedatum van de Galaxy A51 is nog niets bekend.

Foto’ss @OnLeaks via PriceBaba

Nog geen reacties

  • @bertorelli: Dit jaar een A50 voor mijn vrouw gekocht en wat een dijk van een toestel voor het geld !
   128GB standaard en wat te denken aan een echte dual sim tray MET een aparte mSD card slot, en dus geen hybride (of sim of Msd) ….
   Camera’s erop, incl. wide angle, mooi scherm met een teardrop en dus geen mega notch en gewoon een premium feel en look. En dat voor 270 euro !

   Enige minpunt vond ik geen wireless laden, hopelijk voegen ze dat dit jaar toe.

 1. Bij de opvolger van m`n S8 niet blind voor een 9 of een 10 gaan (ik loop altijd wel een model of twee achter) maar dus ook de A-serie even goed bekijken dus! Overigens heb ik mijn huidige telefoon nog maar ruim een jaar dus ik wacht nog wel even.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *