Gelekt: zijn dit de eerste echte Galaxy Note 8 foto’s?

Auteur: , Geen reacties
Samsung in broekzak

De afbeeldingen zijn zeker niet opgepoetst...

Ongeveer een week geleden zagen we eindelijk een render van het nieuwe Samsung vlaggenschip. Hoewel zulke plaatjes erg mooi ogen, is het nog beter om een daadwerkelijke foto te zien van het uiteindelijke exemplaar. Dankzij MyEverydayTech.com weten we ook hoe de phablet er in het echt uitziet.

De foto’s zijn inmiddels al van de site zelf verwijderd, maar zoals altijd vergeet het internet niets. Hieronder vind je de gelekte foto’s, waarin we vermoedelijk te maken hebben met de Midnight Black versie van de Galaxy Note 8. Het lijkt erop dat de render van Evan Blass (zoals verwacht) spot on was qua uiterlijk.

Galaxy Note 8

We zien namelijk de vingerafdrukscanner aan de achterkant, vlak naast de dubbele cameralens. De kans is groot dat je hierdoor net als bij de Galaxy S8 enkele hygiƫnische maatregelen moet treffen om de best mogelijke kiekjes te blijven schieten.

Galaxy Note stylus

Een minpuntje lijkt de grote aantrekkingskracht van vingerafdrukken te zijn. In de gelekte afbeeldingen zit de Galaxy Note 8 namelijk onder de vlekken, waardoor regelmatig schoonmaken geen overbodige luxe zal zijn. Gelukkig kun je gebruikmaken van bovenstaande S-Pen stylus om dit te voorkomen.

De officiƫle onthulling van de Samsung Galaxy Note 8 vindt plaats op 23 augustus.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).