Gelekt: dit kun je verwachten van WhatsApp stickers

Auteur: , 1 Reactie
Whatsapp

De update is dichterbij dan je denkt.

De afgelopen maanden zijn er heel wat kleine features geïntroduceerd in WhatsApp. Hoewel het leuk is dat je nu kunt zien of een bericht is doorgestuurd of niet, zijn dit geen ingrijpende toepassingen. Wel leuk en redelijk ingrijpend is de toevoeging van WhatsApp stickers. Volgens WABetaInfo is te zien dat in de meest recente bètaversie van WhatsApp een nieuwe sticker-feature wordt getest.

Het is niet de eerste keer dat er tekenen zijn van stickers in WhatsApp. Vanaf versie 2.18.120 is de chat-applicatie vol in de weer met deze nieuwe feature. Desalniettemin is de functie nog steeds niet te gebruiken voor bètatesters, aangezien stickers standaard uitgeschakeld zijn.

WhatsApp stickers bèta

In de uiteindelijke versie van WhatsApp is de sticker-knop terug te vinden naast de GIF-knop. De stickers zullen net als bij Telegram en Facebook Messenger in pakketjes te downloaden zijn. De stickers zijn ingedeeld in vier categorieën: LOL, Love, Sad en Wow. Althans, zo staan ze gegroepeerd in de nieuwste versie van WhatsApp.

In tegenstelling tot stickers is het wel al mogelijk om in de drie meest recente WhatsApp-bèta’s voor Android al videobellen in groepen te testen. Hiervoor dient wel iedereen in het bezit te zijn van een van de drie testversies.1 reactie

lijkt wel telegram

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).