Gelekte afbeelding verraadt iPad Pro design

Auteur: , Geen reacties
Mooi design voor in de herfst

Ben jij fan van het nieuwe design?

Morgen is het de hoogste tijd voor Apple om enkele nieuwe producten te tonen voor het grote publiek. 30 oktober is namelijk de dag dat de techgigant een nieuw event heeft ingepland. OnePlus heeft vanwege dit evenement haar eigen launch zelfs verplaatst naar vandaag. Een van de producten die morgen naar verluidt verschijnen is de gloednieuwe iPad Pro.

De website 9to5Mac heeft een icoon gespot in iOS 12 dat het design voor de nieuwe iPad Pro lijkt te verraden. In de afbeelding is te zien dat de iPad over grote schermranden beschikt, maar volgens 9to5Mac komt dit wellicht doordat het icoon anders niet duidelijk genoeg is. De randen zullen vermoedelijk wel dunner zijn dan voorgaande versies.

iPad Pro design gelekt

Een ander belangrijk aspect zijn de schermranden van het apparaat. Deze zijn overduidelijk rond te noemen, terwijl voorgangers hoekige randen hadden. Na de iPhone XR zou dit het tweede Apple-product zijn dat een LCD-scherm met afgeronde hoeken krijgt.

Verder zien we nog de volumeknoppen en aan/uit-knop dicht bij elkaar gepositioneerd staan. Zoals verwacht is de home-knop verwijderd, evenals Touch ID. In plaats daarvan mag je de nieuwe iPad Pro met je gezicht ontgrendelen via Face ID. Ook gaan er geruchten over een usb-c-poort.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).