Gelekte foto’s van iPhone 6 zijn ‘100% echt’

Auteur: , 2 Reacties
Gelekte foto's van iPhone 6 zijn '100% echt'

Van de iPhone 6 zijn naar verluidt al veel onderdelen uitgelekt. Frontpanels, aan/uit-knoppen, en zelfs de complete achterkant. Het ligt allemaal nog voor de onthulling op straat. Toch wordt er bij veel 'gelekte' onderdelen rekening gehouden bullshitpraktijken. Immers, iedereen kan met deze CAD-files een iPhone 6-achterkantje uit een 3d-printer trekken. De notoire onderdelenlekker Sonny Dickson zegt het echte spul te hebben.

Sonny Dickson, de Australische tiener die een lucratief handeltje in uitgelekte iPhone-onderdelen heeft en regelmatig betrouwbare leaks publiceert, heeft op Twitter wederom een aantal afbeeldingen van de achterkant van de iPhone 6 geplaatst. De onderdelen, in de kleur Gunmetal Grey, komen overeen met eerdere afbeeldingen.

De hoeken zijn meer afgerond en waar de iPhone 5s aan de boven- en onderzijde nog glasplaatjes heeft, is dit bij de iPhone 6 van metaal. Apple zou namelijk en andere manier hebben gevonden om antennestraling goed op te kunnen vangen, waardoor een volledig metalen body mogelijk werd. Ook de LED-flitser is rond in plaats van ovaal. De iPhone 6-achterkant op de foto’s is ietwat beschadigd en incompleet.

De iPhone 6 komt naar verluidt in twee maten op de markt: met een 4,7 en met een 5,5 inch scherm. Volgende maand is de onthulling.2 reacties

zo ziet je nieuwe iphone er dus uit na 6 maanden
Apple, het bedrijf dat, zogezegd, altijd voorloopt op de rest heeft nu pas door hoe ze een metalen body kunnen gebruiken voor hun toestel MET goede ontvangst. Htc heeft dat al een hele tijd met de One.
Tijd om wzt ingenieurs aan te werven?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).