Gelekte Google headset bestaat, maar is niet te koop

Google Headset
Pech voor alle gewone stervelingen onder ons.

Google is geen onbekende wanneer het aankomt op hardware-producten tegenwoordig. Denk aan de Pixel-smartphones, Chromecast, Google Home en nog veel meer. Een on-ear Bluetooth koptelefoon miste echter nog in dit rijtje. Tot nu dan, want de speciale headset is gespot tijdens een FCC indiening.

De gelekte afbeeldingen tonen dat het om een draadloze koptelefoon gaat die ook beschikt over een AUX-connector. Volgens Android Police blijkt dat de kekke headset alleen voor Google-werknemers is en het product al een tijdje in omloop is. Het gelekte model is echter een nieuwe variant, waardoor de medewerkers van het bedrijf toch iets hebben om naar uit te kijken.

De handleiding van het apparaat meldt dat de koptelefoon een 600 mAh-accu heeft en een microUSB-poort gebruikt om opgeladen te kunnen worden. Een verkoopprijs zullen we echter niet snel zien, aangezien het de bedoeling is dat alleen medewerkers de koptelefoon gaan gebruiken.

Google headset

Of we ooit een echte Google-headset voor consumenten mogen verwachten, is dan ook afwachten geblazen. We hopen dan wel dat er net zoveel moeite wordt gestopt in de audiokwaliteit van het apparaat als de fotocamera van de Google Pixel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *