Gelekte Google Pixel 3 XL toont gebrek aan creativiteit

Auteur: , 1 Reactie
Google Pixel 3 XL gelekt

Het design is absoluut niet voor de fijnproever.

De Pixel-lijn van Google is een bijzondere. Alweer bijna 2 jaar geleden presenteerde de zoekmachine met gepaste trots haar eerste echt eigen smartphones. Met wisselend succes overigens, mede door het flinke prijskaartje en de beperkte beschikbaarheid. Ook lijkt Google het een en ander af te kijken bij Apple, de geduchte concurrent.

Na het verwijderen van de koptelefooningang is er bij de Pixel 3 XL ook geen ruimte meer voor een fatsoenlijke rand. Deze maakt namelijk plaats voor een flinke inkeping, een trend die werd gestart door Essential maar pas echt een trend werd na de iPhone X. Zo valt te zien in het gelekte toestel bij XDA Developers.

Google Pixel 3 XL gelekt

In de tekst op de smartphone blijkt dat het gaat om een ‘crosshatch EVT1.0’. Crosshatch is naar verluidt de codenaam voor het toestel van Google, en ETV is een afkorting voor ‘Engineering Validation Test’. De kans dat we hieronder dus de enige echte Pixel 3 XL zien die ook in de winkel zal gaan liggen, is dan ook onverminderd groot.

Het definitieve ontwerp kan uiteraard iets verschillen, maar wij vrezen het ergste. Wel valt te zien dat er 4GB RAM en minstens 64GB aan opslag aanwezig zal zijn, een mooie meevaller. Het scherm van de XL zou 6,2 inch groot zijn met een beeldverhouding van 19:9, terwijl zijn kleinere broertje zonder inkeping hoogstwaarschijnlijk een scherm van 5,4 inch en een verhouding van 18:9 krijgt.

Google Pixel 3 XL1 reactie

Google phones zijn altijd al gehyped geweest en stock Android erg overrated.
Ze hebben nog nooit een echt mooie modern ogende machine kunnen (laten) maken en dat zal nu niet anders zijn.
Altijd consessies, hardware issues na release, top software maar met een steeds duurdere prijs.

Google blijft sukkelen op hardware gebied.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).