Eerste wachtenden al in de rij voor iPhone 6

Auteur: , 4 Reacties

Het is bijna zover: nog iets minder dan een week en dan wordt de iPhone 6 aangekondigd. Sommige Apple-fans zijn zelfs zo enthousiast (lees: gestoord) dat ze nu alvast in de rij zijn gaan zitten.

Wat is dan een betere locatie dan de Apple Store aan Fifth Avenue in New York, zullen de Apple-fanaten gedacht hebben. Want daar zijn namelijk de eerste wachtende iPhone-liefhebbers gespot. Toch moeten ze nog ruim twee weken wachten voordat de felbegeerde smartphone in de verkoop gaat. Naar verluid ligt de iPhone 6 op 19 september in de winkels.

De foto’s van de eerste wachtende mensen werden online gezet door Twitter-gebruikers die toevallig langs liepen. Op dit moment zouden er 4 iPhone-fanatiekelingen in de rij zitten. We houden echter een slag om de arm, want het zou net als voorgaande jaren ook om een reclamestunt kunnen gaan. De jongens in de blauwe shirts zijn er bijvoorbeeld alleen maar om reclame te maken. Zij blijken te werken voor een bedrijf dat tweedehands toestellen verkoopt.4 reacties

Hoe kan de behoefte om hip te zijn zo groot zijn..dat je op straat gaat slapen…echt iets mis met deze mensen. Deze mensen hebben hulp nodig, misschien een icebucket challenge?
@DePannekoek: Dit waren waarschijnlijk de “idioten” die de Ice-Bucket trending hebben gemaakt. Dit soort weirdo’s leven nou eenmaal ook in onze samenleving, maar zonder hun, was het leven ook een stuk saaier. Plus, apparata zou nu geen artikel hier over hebben ;-)
Moeten ze niet werken ofzo??
Kansloos volk zeg!
“De jongens in de blauwe shirts zijn er bijvoorbeeld alleen maar om reclame te maken. Zij blijken te werken voor een bedrijf dat tweedehands toestellen verkoopt.”
Met dat soort gasten maak je niet bepaald reclame voor je 2dehands toestellen handel…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).