Gerucht: Apple stelt LCD iPhone release uit

iPhone met iOS
Alle geïnteresseerden worden op de proef gesteld.

Zoals je wellicht al weet gaat Apple hoogstwaarschijnlijk drie iPhones presenteren volgende maand. Zo komt er een reguliere opvolger van de iPhone X, een grotere variant, én een goedkopere variant. Het verschil zit ‘m onder andere in de grootte en het display van het goedkoopste alternatief: deze krijgt de beschikking over een 6,1 inch LCD-scherm.

Laatstgenoemde zal echter niet meteen in de winkels liggen, zo meldt analist Ming-Chi Kuo aan MacRumors. De goedkoopste variant heeft naar verluidt productieproblemen. Hoewel er niet specifiek wordt ingegaan wat het probleem is, lijkt het om het LCD-scherm te gaan. Dit is immers het belangrijkste onderdeel wat afwijkt van de rest.

De beruchte ‘leaker’ Ming-Chi Kuo heeft veel ervaring met het verspreiden van waarheidsgetrouwe geruchten, waardoor we dit zeker niet met een korreltje zout nemen. Verder meldt Kuo dat de ondersteuning voor de Apple Pencil op de twee duurste modellen toch vervallen is. De gebruikservaring zou niet goed genoeg zijn.

Wat er precies zo erg is aan de gebruikservaring, wordt niet gemeld. De nieuwe iPhones maken volgens Kuo hun opwachting in de week van 9 september. De verkoop van de eerste modellen vindt plaats op 21 september.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *