Gerucht: Deze 2 grotere Galaxy Fold-modellen komen nog

Auteur: , Geen reacties
Nog groter

Nóg groter en hopelijk ook een stuk beter!

Het is ongetwijfeld gigantische chaos bij Samsung vanwege het uitstellen van de launch van de Galaxy Fold, maar dat neemt niet weg dat het bedrijf volgens geruchten nog bezig is met een aantal andere uitvoeringen van het opvouwbare toestel. Als ze de aangekondigde verbeteringen ook in die modellen verwerken, waarom niet, toch?

Een gerucht gepubliceerd door TheBell (via AndroidAuthority) onthult dat er nog een tweetal uitvoeringen van de Galaxy Fold aan zitten te komen. De Type G en Type S zouden nog groter en beter zijn dan de huidige standaard uitvoering.

De Type G zou een 8-inch scherm krijgen (check de originele specs hier) wanneer uitgevouwen en vouwt in drieën, niet in tweeën. Wanneer opgevouwen en kijkend naar de onderkant ontstaat er dan een soort van een letter ‘G’.

De Type S is met dezelfde filosofie benaamd en vouwt tevens in drieën. In dit geval vouwen de individuele vlakken daarentegen tot een letter ‘S’. Uitgevouwen zou deze uitvoering een gigantisch 13-inch scherm krijgen.

Hoewel er eerder al geluiden waren dat de twee modellen dit jaar nog zouden worden aangekondigd, is Samsung volgens mij nu vooral bezig om de rotzooi op te ruimen die de eerste Galaxy Fold heeft veroorzaakt. Het revolutionaire toestel moet immers eerst zonder kinderziektes worden uitgebracht voordat volgende modellen überhaupt aan de orde zijn.



Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).