Goedkope Apple iPhone SE 2 komt al bijna uit (gerucht)

Auteur: , 6 Reacties

De iPhone 8 lookalike komt volgens insiders heel snel uit.


Apple-fans kunnen al een tijdje uitkijken naar de aankomende goedkope iPhone die waarschijnlijk de iPhone 9 gaat heten. Omdat dat belachelijk verwarrend is (omdat we al naar de iPhone 12 toeleven) is iPhone SE 2 of iPhone 8.5 misschien wel toepasselijker. Hoe dan ook, het goedkopere toestel komt sneller uit dan je wellicht denkt.

2020 wordt een druk jaar voor Apple want er lijken een hele hoop verschillende toestellen uit te gaan komen. Misschien wel de interessantste in dat lijstje is de goedkopere iPhone SE 2. iPhones worden immers steeds luxer en daarom duurder maar dat is niet per se goed voor de portemonnee.

En je hoeft niet meer lang te wachten als dit een toestel voor jou is. Volgens Bloomberg is de productie van het toestel van start gegaan; insiders zeggen dat de goedkopere iPhone ergens in maart al uit zal komen. Dat is in lijn met wat bekende Apple-analist Ming-Chi Kuo (inclusief de specs) al eerder voorspelde. Vooralsnog lijkt het erop dat we twee toestellen in deze serie verwachten.

Foto @OnLeaks via @iGeeksBlog6 reacties

Als er in de titel staat dat ie goedkoop is, noem dan op zn minst even de prijs
@kp92: Thanks voor de feedback! De prijs is helaas nog niet officieel bekend, maar we weten over de SE-lijn dat het om een goedkopere variant gaat. Hoe goedkoop precies zijn we je nog even verschuldigd. Wel kan ik zeggen dat de iPhone SE origineel voor zo’n €400/€450 over de toonbank ging. Dat geeft in indicatie van wat de iPhone 9 gaat kosten.
@yannickspinner: Dat geeft totaal geen indicatie over wat de iPhone 9 gaat kosten.
@jochempie: Volgens mij is het behoorlijk aannemelijk dat in die regionen gaat zitten als zijn voorganger dat ook deed. Of denk je dat ie ook 900 of 150 kan kosten? Zoals ik zeg, we zijn jullie het antwoord nog verschuldigd maar (laat ik het dan anders verwoorden) mijn schatting is rond de 500
@yannickspinner: Het is lang geleden dat iPhones in de regionen van zijn voorganger zaten qua prijs.
399€.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).