Gerucht: iPhone 8 met meer dan 500GB opslaggeheugen

iPhone 8 opslaggeheugen
Handig wanneer je werkelijk alles op je smartphone wil hebben.

Aangezien de iPhone een best wel grote naam is in de smartphonewereld, is het enigszins begrijpelijk dat er heel veel te doen is rondom de nieuwe toestellen van Apple. Vandaar dat we ook iedere dag wel een iPhone nieuwtje voorbij zien komen. Soms heel ongeloofwaardig, soms best wel begrijpelijk, maar je hebt er ook waarvan je simpelweg gewoon hoopt dat ze waar zijn zoals het bericht van Geekbar.

Volgens het Chinese Geekbar gaat Apple namelijk het interne opslaggeheugen van de iPhone 8 flink opschroeven. Zo moet de iPhone 8 uitkomen in een 64GB-, 256GB- én 512GB-variant verschijnen. Daarnaast moet er 3GB RAM aanwezig zijn, maar liefst 1GB meer dan de iPhone 7.

Ondanks het grote verschil in RAM-geheugen ten opzichte van de meest recent verschenen iPhone, ligt het toestel ongeveer 1GB achter op Android-toppers zoals de Galaxy S8 en LG G6. Aangezien Apple de optimalisatie van haar iOS-systeem echter stukken beter voor elkaar heeft, vertellen deze cijfers zeker niet alles.

Verder is bekend over de iPhone 8 dat de fysieke homeknop verdwijnt, in een nieuwe kleurvariant beschikbaar komt, en met een aardig prijskaartje gepaard komt. In hoeverre deze geruchten kloppen, weten we over enkele weken.

Ben jij geïnteresseerd in een iPhone 8 met maar liefst 512GB aan intern opslaggeheugen? Laat het ons weten in de comments!

Nog geen reacties

  1. 512 GB is wel lekker. Ik heb nu 256 GB en dat is erg prettig. Gewoon het idee dat alles erop kan is lekker. Mijn complete muziekcollectie kan erop, plus een lading films. Ook kun je veel lijsten van Spotify en series van Netflix offline beschikbaar maken. En dan nog houd je over.

    De reden dat ik wel een 512 GB zou willen is voor de geluidskwaliteit. Ik heb het nu van Lossless naar een een veel kleiner type omgezet, maar dat zou wel wat beter mogen. Zeker als je de telefoon aan de stereo zet hoor je duidelijk verschil.

    Over dat RAM verhaal kunnen we kort zijn. De huidige 7 heeft 2 GB RAM en de 7 Plus 3 GB RAM. In principe meer dan voldoende, maar de nieuwe zal ongetwijfeld 4 GB RAM krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *