Gerucht: LG gaat voor nieuwe Google Pixel zorgen

Auteur: , 2 Reacties
Nieuwe Google Pixel krijgt curved display

Ook lijkt er een verschuiving te zijn in het aantal Pixel-toestellen dat we mogen verwachten.

Waar we zaterdag nog berichtten over drie nieuwe Pixel-modellen, zo anders staan de zaken er nu voor. Gisteravond meldde Android Police namelijk dat het vanuit betrouwbare bronnen heeft vernomen dat de Pixel XL 2, codenaam ‘Muskie’, geannuleerd zou zijn. Dit betekent dat alleen de toestellen genaamd ‘Walleye’ en ‘Taimen’ over zijn.

Laatstgenoemde is vermoedelijk de nieuwe grote Pixel-variant en wordt volgens 9to5Google gefabriceerd door LG. Het Zuid-Koreaanse bedrijf is geen onbekende wanneer het aankomt op het bouwen van Google-smartphones. LG was eerder namelijk al verantwoordelijk voor de Nexus 5 en Nexus 5X.

Het is aannemelijk dat Taimen van LG het gat invult dat Muskie heeft achtergelaten en voortaan doorgaat als de opvolger van de Pixel XL. Of er ooit echt een derde versie in de planning stond met een nog groter beeldscherm, komen we waarschijnlijk niet zo snel achter.

Het reguliere nieuwe Pixel-model is hoogstwaarschijnlijk in handen van HTC. Op dit moment is het Taiwanese bedrijf zelf druk bezig met de HTC U11 aan de man te brengen. Hoewel HTC en LG dankzij deze projecten kunnen zorgen voor nieuwe toptoestellen op de Android-markt, zal Google vanwege haar actievere aanpak in dat geval alsnog de meeste credits mogen ontvangen.2 reacties

Het schijtn ook dat het updatebeleid gewoon matig blijft.. dus of er nou een htc of lg stempeltje instaat, ik sla liever over.
@fiestacruizer: Wat is er matig aan dan ? Moet je iedere week een update hebben dan ?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).