Gerucht: Mythische 60-inch Apple TV komt eraan!

60-inch Apple TV
De speculaties omtrent een 60-inch full-hd televisie van Apple blijven maar de ronde doen. Na jaren van geruchten is er de afgelopen dagen nieuwe informatie naar buiten gekomen.

Topeka Capital Markets analist Brian White zegt namelijk dat de iTV van Apple vermoedelijk in de tweede helft van 2013 gelanceerd gaat worden. De uitspraak lijkt werkelijk op niets gebaseerd, maar klinkt natuurlijk wel interessant in de oren. Hij voegde eraan toe dat de interactieve HDTV 60-inch groot zal zijn en dat kleinere formaten in een later stadium op de markt zullen verschijnen.

White speculeerde verder over een iRing-vingerinterface en een draagbare 9-inch tablet die aanvullende content zou moeten weergegeven op het grotere tv-scherm. De analist vertelde verder dat de prijzen zullen schommelen tussen de 1.500 en de 2.500 dollar.

We hopen dat alle Apple iFans na het lezen van de bovenstaande speculaties weer lekker kunnen slapen vannacht. Er kan weer gedroomd worden over een nieuw technologische hoogstandje uit Cupertino met ondermaatse garantietechnieken. Prettig weekend iEdereen!

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *