Gerucht: verschijnt de Galaxy S9 eerder dan verwacht?

En dan vooral voor de vingerafdrukscanner
Samsung kan niet wachten om de Galaxy S9 aan het publiek te tonen.

Samsung beleeft dit jaar ongekende successen met haar nieuwe smartphones. Waar het eerder dit jaar in maart al hoge ogen gooide met de nieuwe Samsung Galaxy S8, deed het bedrijf dit zeer recent nog eens dunnetjes over met de Galaxy Note 8. Volgens The Bell (via The Investor) kan het echter niet wachten om de Galaxy S9 te presenteren.

De bron meldt namelijk dat Galaxy S9 vaart zet achter de productie van de nieuwe smartphone. De verwachting is dat het toestel een stuk eerder het licht ziet, in januari om precies te zijn. Normaal vindt de release van een nieuw S-model van Samsung plaats in maart.

De info is gebaseerd op geruchten dat Samsung Display haar OLED-panelen voor de eerstvolgende smartphones al in november verscheept. Dit gebeurt normaal gesproken twee of drie maanden voordat het apparaat uit de doeken wordt gedaan. Ter vergelijking: in januari 2017 werden de OLED-panelen van de Galaxy S8 verscheept, waarna in maart de presentatie volgde.

Natuurlijk is dit alles nog enkel speculatie, maar het gerucht is zeker niet op lucht gebaseerd. Een eerdere releasedatum zou ook voor de concurrentie even schrikken zijn. Wel wordt het makkelijker voor hen om de nieuwe Snapdragon-chipset te bemachtigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *