Gesloten Gran Turismo Sport bèta in beeld [video]

De Fittipaldi EF7 Vision Gran Turismo door Pininfarina
Word jij er al warm van?

Het is nog steeds niet bekend wanneer het grote publiek aan de slag kan met het nieuwste GT-deel, genaamd Gran Turismo Sport. Des te jaloerser zijn we op de uitverkorenen die deel mogen nemen aan de gesloten bèta van het te komen spel. Gelukkig delen sommige racers hun gameplay-ervaringen met ons via YouTube.

Twee van deze genereuze Gran Turismo-fanaten zijn GiantSouls en theBeard_99 Gaming. Op hun kanalen zijn meerdere video’s te vinden van de gesloten Gran Turismo Sport bèta, waarin we onder meer een BMW M6 GT3, Corvette C7, McLaren 650s GT3 en nog veel meer aan het werk zien.

Ontwikkelaar Polyphony Digital houdt de bèta interessant voor testers door dagelijks diverse wagens en parkoersen te vervangen door nieuwe exemplaren. Ook kun je als bètagebruiker met het nieuwe Driver Profile-systeem aan de slag. Aan de hand van dit systeem wordt het gedrag van jou als speler bijgehouden en van een score voorzien, zodat andere GT Sport-gamers zien hoe goed je presteert.

Op dit moment is de bèta alleen in de Verenigde Staten aan de gang, maar Europa volgt zeer binnenkort. De nieuwe Gran Turismo Sport moet ergens aan het eind van dit jaar op de Playstation 4 verschijnen.

UPDATE: Als Europeaan registreren voor de beta doe je hier. Let wel: er zijn beperkte plekken beschikbaar en het zal niet niet lang duren voordat Gran Turismo de registratiemogelijkheid op slot gooit. Wees er dus snel bij!

[gv data=”9byAlLLRtdE”][/gv]

[gv data=”hPgLobEYGz4″][/gv]

[gv data=”5f-akCQsi1M”][/gv]

20 reacties

 1. Merkwaardig, maar in Safari staat het volledige bericht op de voorpagina terwijl in Chrome dit niet het geval blijkt. Ook een mooi moment om te delen dat ik in Safari uberhaubt niet in kan loggen.

  • @Jantje_555: geluid is inderdaad nog steeds een aandachtspunt, zeker wanneer je het vergelijkt met haar concurrenten. Benieuwd in hoeverre dit nog wordt bijgewerkt voor de volledige versie!

  • @Jantje_555: ik denk dat het de physics engine is die het feestje een beetje verpest wat dat betreft.

   In GT wordt er enorm veel aandacht gestoken in de realisme van het rijden zelf, wat weer ten koste gaat van de esthetiek van het spel.

   Gran Turismo 6 was wat graphics en geluid betrof volgens mij ook al de lelijkste van alle concurrenten die ongeveer gelijktijdig uit kwamen. Maar toch blijft het spel heer en meester wat gameplay betreft. (Imho)

  • @Jantje_555: Eigenlijk sta ik daar wel van versteld. In 2015 maakte Polyphony Digital bekend dat ze de lead sound engineer van Turn 10 (Forza) hebben weten te strikken. Het geluid in Forza is gewoon prima, zeker in vergelijking met Gran Turismo en je mag toch wel verwachten dat ze dat na het aantrekken van die gast zouden verbeteren.

   • @Edge: Toen was GT6 al zo goed als klaar. Nieuwe GT moet daar verandering in brengen. Een combinatie van verkeerde keuzes van Polyphony en wispelturigheid van Sony heeft er helaas toe geleid dat er na GT4 geen betere versie is gekomen. Hopelijk brengt GT Sport daar verandering in.

 2. Ik was groot Gran Turismo fan, maar ik heb mijn ps4 nu een jaar of 3/4 en ze zijn nog niet met een spel gekomen voor de console. Dan ben je als gameontwikkelaar die enkel voor Playstation produceert totaal irrelevant. Wat een dom bedrijf. Waarschijnlijk ga ik de nieuwe gt toch kopen…

 3. Wat een Bullsh*t soundengine weer!!! Al jaren beloven ze zoveel, echt al jaren en ze durven hier nog steeds mee aan te komen, echt triest dit. Speel het spel al vanaf het begin, maar ik denk dat ik bewust het spel niet koop. Boycot actie in mee eentje oid..

 4. Ik snap niet dat mensen dit spelen. Het enige leuke aan het spel zijn de hoeveelheid circuits en auto’s. Je zweeft als een vliegend tapijt over de weg, het geluid lijkt er in de verste verte niet op. Ik vraag mij dan af, hebben deze mensen wel eens forza gespeeld?

 5. Nog steeds de camera recht achter de auto, ipv dat de auto in beeld een beetje draait. Bij drifts en bochten enzo. Ik vind dat dat wat statisch of steriel is enzo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *