Gigaset introduceert Android op je huistelefoon

Gigaset SL930A Android
Zo wordt vaste telefonie opeens toch nog interessant.

Het Duitse Gigaset heeft een huistelefoon op de markt gebracht die draait op Google’s besturingssysteem Android. Hierdoor krijgt de huistelefoon opeens dezelfde mogelijkheden als je smartphone en tablet. Laat je smartphone binnenshuis dus voortaan links liggen en gebruik je apps, games en e-boeken gewoon op je huistelefoon.

De Gigaset SL930A draait op de Android 4.0-interface (Ice Cream Sandwich), heeft een 3,2-inch touchscreen en een intern geheugen van 4GB. Deze is met een microSD-kaart uit te breiden naar 32GB. En natuurlijk beschikt de ‘slimme’ huistelefoon ook gewoon over een antwoordapparaat.

De DECT-telefoon heeft een prijskaartje van €199,95 euro, toch een stuk goedkoper dan de gemiddelde smartphone. Daarnaast zijn vaste telefoonabonnementen natuurlijk vele malen goedkoper dan die van mobiele toestellen.

4 reacties

  1. Grappig, ik wilde opmerken dat dit een Siemens moest zijn, maar na enig zoeken vooraf zag ik dat Siemens al enige tijd zijn Gigaset merk heeft verkocht aan een ander bedrijf, dat onder die naam nu doorgaat, dus ook al bedrijf Gigaset… Weer wat geleerd.

  2. Bij een beetje A provider krijg je een knappe router met ingebouwde DECT functies, App op je smart Phone en klaar. Nee ik zie het nut er niet van in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *