Goed nieuws: Nintendo komt met nieuwe voorraad NES Classic Mini

NES Classic Mini
Naast de NES Classic Mini gegrepen? Goed nieuws: op 29 juni komt de klassieker opnieuw op de markt.

De NES Classic Mini maakte behoorlijk wat los toen ‘ie eind 2016 op de markt kwam. Nintendo maakte er in eerste instantie 2,3 miljoen, maar dat was bij lange na niet voldoende om aan de enorme vraag te voldoen. Het gevolg was dat de NES Classic Mini al snel tegen veel hogere prijzen werd aangeboden op eBay.

De SNES Classic die Nintendo vorig jaar uitbracht was wel beter leverbaar en daarmee voorkwam de Japanse gamereus dat fans opnieuw naast de console grepen. Om het leed nog wat verder te verzachten komt ook de moderne NES opnieuw uit, al is nog niet bekend hoeveel exemplaren er deze keer van de band rollen.

Zet 29 juni in ieder geval maar vast in je agenda, want dan is de NES Classic Mini weer verkrijgbaar. Het is nog onduidelijk of Nintendo de pijnpunten van het originele model heeft aangepakt of dat er niets aan verandert, maar dat zal snel genoeg blijken.

Nog geen reacties

  1. weer net als eerst klaar zitten met de amazon app in de hand en 1 click buy doen en tig keer falen.
    laat maar zitten eigenlijk, na dat fiasco en de huidige prijzen boven de $200 ben ik er wel weer klaar mee.
    Zou een leuk hebbeding/gadget zijn maar niet als het op deze manier moet..

  2. zijn even aan woekerprijzen verkocht geweest maar niemand kocht ze hiervoor… Heb 2 weken geleden er eentje in de doos met alles erbij en extra bediening gekocht voor de volle 50 euro bv…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *