Goedkope Oneplus 2 weg uit de winkel

Auteur: , 5 Reacties

Wilde je de allergoedkoopste dure Oneplus kopen, dan ben je nu te laat. Die is er niet meer

De nieuwe goedkoopste dure Oneplus is de voormalig duurste: Oneplus 2, oftewel het 64 GB model. Sinds kort is de 16 GB versie uit de Europese en Amerikaanse winkel van het Chinese merk verdwenen.

Reden om het toestel niet meer naar Europa te brengen? Iedereen koos toch voor de dure versie met lekker veel opslag erin. In opkomende markten waar meer mensen zijn die toch wat minder geld uitgeven blijven de 16 GB varianten nog wel te koop. Dus als er er per se een wilt hebben dan zul je in het vliegtuig moeten stappen.

Wat niet verandert is dat je de Oneplus 2 gewoon zonder invite kunt kopen, in tegenstelling tot de Oneplus X. Die laatste is sinds gisteren weer alleen te krijgen als je uitgenodigd bent.5 reacties

Als ik eerst een uitnodiging moet krijgen om iets te kopen, dan hoef ik het al niet meer.
@bertorelli: volgens mij hoeft dat voor de OnePlus 2 niet meer. En mocht het wel zo zijn, ze worden volop aangeboden en áls je er zelf één aanvraagt, heb je hem binnen een paar dagen in je inbox
@RRRobert: staat ook in het artikel, voor oneplus 2 heb je geen invite nodig
lezen is lastig hoor
Deze week overgestapt van de Oneplus One naar de Two, uiteraard de 64GB. Heel logische keus om de 16GB uit de (Europese) handel te halen. Het prijsverschil tussen de twee was zo klein, ik kan m niet voorstellen dat je voor die zou kiezen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).