Apple accessoires AliExpress

Goedkope Apple accessoires scoren op AliExpress

Goedkope Apple accessoires scoren op AliExpress

Tientallen euro’s besparen met allerlei Apple accessoires op AliExpress. Er is genoeg te vinden.

Niet alleen de producten van Apple zijn prijzig. Ook de accessoires van het merk en partners kunnen een aanslag zijn op je portemonnee. Via AliExpress kun je echt ontzettend veel Apple accessoires vinden. Vaak voor een appel (pun intented) en een ei in vergelijking met de prijs voor ‘echte’ producten.

Ja, de kwaliteit is waarschijnlijk bagger en op de foto’s ziet het er hoogstwaarschijnlijk beter uit. Maar voor die paar euro kun je best grappig shoppen. Hier een aantal voorbeelden van goedkope Apple accessoires die je kunt scoren op AliExpress.

iPhone hoesje van leder – 3 euro

Een lederen iPhone hoesje voor zo’n 3 euro. Toegegeven. Op de foto’s ziet het er geweldig uit. Een dergelijk hoesje in Nederland kost toch al gauw 20 euro. Hmm.. interessant.

AirPods cover – 0,50 eurocent

Voor enkele tientallen centen een cover kopen om je AirPods in te bewaren. Ja dat kan. Dit zijn covers die je om je originele case heen plakt. Niet alleen blijft je originele hoesje mooi, maar kun je de case zo ook personaliseren met een kleurtje.

Apple accessoires AliExpress

Apple Watch bandje – 5 euro

Voor zo’n 5 euro een nieuw bandje voor je Apple Watch. Kijk, dat is een stuk voordeliger dan een bandje bij Apple scoren. Goedkope Apple accessoires scoren op AliExpress was nog nooit zo leuk.

Apple accessoires AliExpress

iMac beschermhoes – 5 euro

Klaar met je werk voor vandaag? Berschermhoes om je iMac en hoppa, zo blijft je dure computer helemaal mooi. Voor zo’n 5 euro kun je een dergelijke hoes kopen op AliExpress. Scheelt ook weer stof afnemen, ideaal.

Apple accessoires AliExpress

3 in 1 20W Apple draadloze lader – 10 euro

Deze draadloze lader kun je gebruiken om je iPhone, Watch en iPhone draadloos op te laden. Dat kan met een maximale snelheid van 20W. Het ziet er nog best prima uit ook. Een aanwinst voor op je bureau.

Apple accessoires AliExpress

3 reacties

  1. Wel snel wezen. Vanaf 1 juli aanstaande vervalt de btw vrijstelling voor (online) aankopen van < € 22,00 die buiten de EU worden gedaan. E.e.a. zal wel deels worden gecompenseerd doordat meerdere aanbieders met verzending vanuit EU landen als bijv. Spanje, Polen of Tsjechië gaan werken, maar zeker de kleine Chinese webshopjes, niet zelden vanuit een keuken of opslagcontainer gerund, gaan dit straks serieus merken in de omzet.

    Ik ben wel benieuwd hoe de douane dit allemaal wil gaan controleren – dat zal zeker in het begin steekproefsgewijs zijn. Maar wordt je 'gepakt', kun je dus naast die btw óók nog de inklaringskosten betalen aan de pakketdienst. Bijvoorbeeld PostNL en DHL vragen daar resp. 13 en 14,50 euro voor. Best wel een dingetje als de pakketwaarde zelf maar één of twee tientjes waard is.

      • @vingers: de reden hierachter is vooral van protectionistische aard. De EU loopt gewoon miljarden mis aan btw inkomsten, doordat particulieren zelf aan het importeren gingen. Ook importeurs en groothandelaren moesten de laatste jaren met lede ogen toezien hoe potentiële handel ze op deze wijze door de vingers glipten.

        Dus maak je maar geen zorgen, die ‘goedkope rommel’ blijft gewoon onze kant opkomen – het wordt voor de consument alleen minder goedkoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *