Goedkopere Samsung Galaxy Note 3 voor Nederland

Goedkopere Samsung Galaxy Note 3 voor Nederland
Goedkoper? Dat horen wij Nederlanders graag! Samsung weet dit en brengt nu een extra voordelige Galaxy Note 3 naar ons land: de Note 3 Neo.

De Galaxy Note 3 van Samsung is in Nederland verkrijgbaar met een adviesprijs van 749 euro. Vind je dat te duur? Dan biedt Samsung speciaal voor jou een goedkopere variant aan, de Note 3 Neo. Deze kost je slechts 579 euro.

Wat krijg je allemaal (minder) voor dit geld? Het beeldscherm van de Neo is met 5,5 inch 0,2 inch kleiner en de resolutie is lager dan die van de huidige Note 3: 1280 bij 720 pixels t.o.v. 1920 bij 1080 pixels. Als krachtbron gebruikt de Note 3 Neo een 1.6 GHz quadcore-processor en het geheel draait op Android 4.3 Jelly Bean, zijn duurdere broer draait al op Android 4.4 KitKat.

Verder is het werkgeheugen van 2GB ook een stukje minder dan het 3GB werkgeheugen van de Note 3. De huidige ‘phablet’ van Samsung beschikt over een sterke 3200 mAh batterij, terwijl de Neo het met een mindere 3100 mAh-variant moet doen. Toch zou het zomaar kunnen dat deze batterij het langer volhoudt door de lagere resolutie van de Neo.

Wie niet het uiterste van zijn Galaxy Note 3 vraagt, heeft met de Neo-versie een prima apparaat in handen. De verkoop start wereldwijd in februari, in Nederland zal dit vanaf maart zijn.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *