Goedkopere Xbox One en witte versie komen dit jaar

Xbox One in het wit
Als de geruchten kloppen, dan heeft Microsoft een aantal interessante zaken in de pijplijn zitten voor de Xbox One dit jaar. Reken onder andere op een goedkopere versie en een spierwitte Xbox One.

Het eerste nieuwtje voor de Xbox One kunnen we naar verluidt verwachten in maart wanneer Microsoft een update lanceert. Die zou meerdere problemen moeten verhelpen, met name problemen die betrekking hebben op Xbox Live.

In oktober zou een witte versie van de Xbox One gepresenteerd worden, tegelijk met de lancering van Sunset Overdrive. Vorig jaar dook ook al een witte versie van de Xbox One op, maar die was destijds exclusief voor medewerkers van de Interactive Entertainment Business-afdeling die jarenlang aan de gameconsole hadden gewerkt. Een exemplaar werd later verkocht voor €8.400.

Of de witte Xbox One die in oktober gelanceerd gaat worden identiek zal zijn aan die andere witte Xbox is nog niet bekend. Een ander interessant gerucht is dat Microsoft zou overwegen om later dit jaar een Xbox One te lanceren zonder Blu-ray speler. Die versie zou fors goedkoper moeten zijn dan de huidige Xbox One.

Tot slot zou er ook gewerkt worden aan een Xbox One met een opslagcapaciteit van 1TB. Deze versie zou in november op de markt moeten komen. Er zou ook gewerkt worden aan een speciale Xbox One Titanfall editie. (via: theverge.com)

Xbox One Titanfall editie

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *