Golf van Twitter-berichten over vreemd toilet in Sochi

En, heb jij nog iets te liegen?
Is deze Russische indeling bedoeld om je toiletbezoek gezelliger te maken of is het een aardig gebaar naar homoseksuelen?

Deze foto werd getweet door Steve Rosenberg, een Moskouse journalist die in Sochi verslag doet van de Olympische spelen. Hij bracht een bezoek aan het toilet in het Biathlon Centre en zag geen andere keus dan dit te delen met de rest van de wereld.

De tweet bracht een golf aan Twitter-berichten teweeg, waarbij uiteraard de homo-discussie weer flink werd aangewakkerd. Ook werden er de nodige grappen gemaakt: “Two toilets: 28,000 roubles, Olympic media centre: 1.5 billion roubles, global embarrassment: priceless.” Iemand anders schreef: “Had one vodka and I’m already seeing doudble??”

Volgens BBC-cameraman Max Lomakin zijn deze ‘groepstoiletten’ niet ongebruikelijk in Rusland en dergelijke contreien. Hij maakte ooit deze foto in een toiletruimte van de Universiteit van Kazachstan:

Group fart!!!

Nog geen reacties

  1. Je moet voor de gein eens weten hoe andere mensen ter wereld hun behoefte doen. Check China, Japan of Indonesië eens. Ik denk dat 80% van de wereld anders schijt dan wij west Europeanen.

  2. Je moet voor de gein eens weten hoe andere mensen ter wereld hun behoefte doen. Check China, Japan of Indonesië eens. Ik denk dat 80% van de wereld anders schijt dan wij west Europeanen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *