Google biedt nu 15GB gratis opslagruimte aan

Google 15GB gratis ruimte
Eindelijk. Google gaat haar Drive, Gmail en Google+ Photo diensten samen laten werken. Daarbij zijn ze ook nog eens zo vrijgevig om 15GB gratis opslagruimte beschikbaar te stellen.

Natuurlijk, als gebruiker van de Google-diensten had je al beschikking over 15GB opslagruimte, het moest alleen per dienst afzonderlijk worden bijgehouden. Daarbij liep je vaak de kans dat je bij één tegen je maximale opslagcapaciteit aan zat. Gelukkig is dat nu voorbij. Met deze nieuwe functie kan de 15GB vrij worden gebruikt en wordt het makkelijker gemaakt ook Google Drive, Gmail en Google+ Photo samen te brengen.

Ben je een zakelijke gebruiker van Google? Dan krijg je de dubbele opslagruimte (30GB) gratis. Uiteraard is het voor zowel privé als zakelijke gebruikers nog steeds mogelijk om tegen betaling je opslagruimte te verhogen.

Voor deze veranderingen zal Google ook een Drive Storage-pagina aanmaken die een duidelijk overzicht geeft van je gebruikte ruimte.

Google Cloud

2 reacties

  1. Meer als de concurrentie! kwestie van tijd totdat MS en Apple volgen, net zo lang totdat iedereen praktische onbeperkt “gratis” data storage krijgt.

  2. Ik vind het allemaal zeer leuk die vooruitgang maar geef mij toch nog maar de vertrouwde USB stick.
    Ik heb altijd schrik dat iemand Google drive,MS,Apple zou hacken zodat al onze bestanden zo maar te grabbel komen te liggen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *