Google geeft je een enorme bak virtueel LEGO

LEGO build
Het grootste probleem met LEGO is dat altijd nét niet genoeg stenen hebt om dat epische bouwwerk af te ronden. Nu kan je met Google Chrome gratis online met het Deense speelgoed spelen. Alle lol van het bouwen zonder de pijn van een platgetrapt steentje in je voet.

Online spelletjes zijn altijd leuk voor een kwartiertje of zo, om even een gaatje ergens te vullen. Maar Build is toch wel erg verslavend. Het lijkt zo simpel, een beetje met LEGO-blokjes spelen in je browser, maar voordat je het doorhebt ben je zo een uur kwijt.

En het leukste is dat Google je aanspoort om je eigen huis te maken. Deze kan je dan weer opslaan en delen met anderen, waardoor je op een gegeven moment, zolang genoeg mensen hier maar aan mee doen je een soort Google Earth LEGO-style krijgt. En dat is stiekem best wel een wereld waar wij in zouden willen wonen.

Zijn er dan helemaal geen beperkingen? Dat wel. Het is (nog?) niet mogelijk om voertuigen te bouwen, en net zoals in andere blok-gebasseerde spellen heb je voor elke creatieveling zo’n 10 onvolwassen bouwertjes die het toch wat minder netjes houden. Maar als Google die onder controle weet te houden krijg je een leuke LEGO-utopie.

Zelf bouwen? HIER kan je jezelf uitleven. En vergeet niet om je bouwwerk op te slaan voor toekomstige referentie.

[gv data=”r4TIkhm2tWc”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *