Google Glass verboden op Comic-Con

verbod
Op de San Diego Comic-Con beurs is het niet toegestaan om een Google Glass mee te nemen tijdens film screenings en tijdens panels met acteurs.

Dit is de eerste keer dat er een dergelijk verbod op wearables wordt opgelegd bij de comic-conventie. In een speciaal handboek staat duidelijk uitgelegd dat de bril van Google verboden is in alle filmzalen. Mocht je een Glass op sterkte hebben, dan verzoekt de organisatie je een andere bril mee te nemen als vervanging.

Korte trailers
Tijdens deze (vaak drukbezochte) screenings van toekomstige films is het al langer niet toegestaan om opnamemateriaal mee naar binnen te nemen. Omdat de exclusieve trailers die daar getoond worden slechts een paar minuten duren, is het erg gemakkelijk om even snel een video te schieten en op YouTube te zetten voor de mensen die niet aanwezig waren. Met een Glass voor je ogen wordt dit alleen maar gemakkelijker.

Ook in Engeland worden er maatregelen genomen tegen de wearable van Google. Daar zijn ze al een maand verboden in alle bioscopen. Ook in sommige casino’s en cafés in Amerika wordt de Glass geweerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *