Google Glass voor één dag te koop in Amerika

Google Glass voor één dag te koop in Amerika
Aankomende dinsdag krijgt elke Amerikaan de mogelijkheid om een Google Glass aan te schaffen. Dit kan zelfs zonder een uitnodiging voor het Explorer-programma.

Het Explorer programma is in het leven geroepen om early-adopters een kans te geven om in de test fase al met de bril rond te lopen. Met de feedback die Google ontving hebben ze de bril waar mogelijk aangepast. Nu wordt het ook mogelijk gemaakt voor mensen die niet in het Explorer-programma zitten een Google Glass aan te schaffen.

Google waarschuwt wel meteen dat de voorraad beperkt is. Het zit er dus dik in dat er een hoop mensen voor de deuren gaan wachten om een kans te krijgen om de 1500 dollar kostende bril te bemachtigen. Google is ook al druk bezig om de bril een hipper uiterlijk te geven en werkt daarmee samen met de producent van onder andere Ray-Ban en Oakley. Wanneer de bril echt op de markt verschijnt is nog niet bekend gemaakt.

2 reacties

  1. Opvallend hoe ze nu in alle persafbeeldingen alleen nog maar mensen gebruiken die naast Google Glass ook een bril dragen. Subtiele manier om de aandacht af te leiden van het feit dat er anders zo’n balk aan je hoofd hangt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *