Google Hangouts stuurt berichten naar verkeerde mensen

Google Hangouts fail
Gebruik je Google Hangouts of Google Talk? Let dan even goed op! Door een bug in het chatprogramma van Google worden sinds gisteren berichten die je stuurt in sommige gevallen bij de verkeerde persoon bezorgd. Dat kan nogal voor ongepaste situaties zorgen.

Het probleem lijkt zich vooral voor te doen als mensen die nog Google Talk gebruiken een berichtje willen sturen naar contactpersonen die al zijn overgestapt naar Google Hangouts. Op het forum van Google wordt in elk geval steen en been geklaagd door mensen.

Google Hangouts is de opvolger van Google Talk en is verder ook geïntegreerd in Google Plus en Gmail. Deze messaging service moet uiteindelijk in alle diensten van Google beschikbaar zijn. Ook wordt er verwacht dat Hangouts op termijn gebruikt kan worden voor VoIP bellen en het sturen van sms’jes.

Inmiddels heeft Google aangegeven dat ze op de hoogte zijn van de problemen en dat er wordt gewerkt aan een oplossing.

“We’re investigating reports of an issue with Google Talk. We’re sorry for the inconvenience. For further updates please refer to the Apps Status Dashboard.”

Laten we hopen dat dit irritante probleem snel is opgelost. Je zit er immers niet op te wachten dat jouw berichten bij de verkeerde persoon terecht komen. (via: techcrunch.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *