Google kiest voor Nederland met nieuwste primeur [filmpjes]

Google-tulp
Ook JBL en KingFisher Bier hebben vandaag hun ogen op ons land gericht.

Dat Google bij de planning van haar enorme Groningse datacenter vooruit heeft gekeken blijkt nu. Zij blijkt namelijk al enige tijd een nieuwe dienst aan het ontwikkelen te zijn. Dankzij de inspanning van de land- en tuinbouwsector en de techniek van Google heeft zij voor het eerst de communicatie tussen mens en plant mogelijk gemaakt. Het initiatief ‘Google Tulp’ wordt nu getest en komt wellicht binnenkort op de markt.

Google Tulp
Met oog op het voorjaar heeft Google haar mogelijkheden losgelaten op de tulp. Door middel van diverse bijzondere technologieën is het mogelijk de taal van de tulp om te zetten naar voor ons verstaanbare taal. Het blijkt dat de bloemen een uitgesproken voorkeur hebben voor technische discussies, maar ook gevoel voor humor. Google maakt ook bekend dat de communicatie met een andere echt Nederlandse plantensoort, Nederwiet, nog in de kinderschoenen staat. Niet geheel toevallig is de plant zelden aanspreekbaar. ‘Zeg het met bloemen’ was nog nooit zo dichtbij. Meer info lees je hier.

Je kunt natuurlijk ook direct het introductiefilmpje bekijken. Over de prijs van de App is overigens nog niets bekend.

[gv data=”nsPQvZm_rgM”][/gv]

JBL PartyBox300
Uit onderzoek is al langer bekend dat je bepaalde tonen niet meer hoort naar mate je ouder wordt. Daarom is de JBL PartyBox 300 een uitkomst. Dankzij de zogenaamde Avocaudio-technologie produceert deze box alleen geluiden die door jongeren tot 35 jaar kunnen worden gehoord. Uiteraard demonstreren zij deze Box graag.

[gv data=”A7SFaB0ACtE”][/gv]

Radfit elektrische homefiets
Nu kun je natuurlijk een traditionele homefiets gebruiken, maar dat geeft wel veel gedoe.. Zweetvlekken in jouw kleding, zweetdruppels op de vloer en vooral een eindeloos moe gevoel in armen en benen. Erg naar als je net even wilt ontspannen. Daarom heet Radfit de elektrische homefiets ontwikkeld. Zo kun je lekker ontspannen en zonder vermoeid gevoel wat leuks gaan doen na jouw work-out.

[gv data=”kmlRowaFzwU”][/gv]

Kingfisher Instant Bier
Als je dan zo’n workout gedaan hebt of wellicht een goed gesprek met de tulpen hebt gevoerd is het vast tijd voor een drankje. Op die momenten hoef je alleen maar naar de kraan. Je haalt jouw zakje Kingfisher Instant Bier tevoorschijn en doet dit in een koud en nat glas. Vervolgens schenk je de gemeentepils erbij en klaar is jouw echte biertje. Proost!

[gv data=”LuEmALQozxI”][/gv]

Hondenpoep reflector
Als je na een lekker instant-biertje de laatste ronde wil doen met jouw hond is het het natuurlijk altijd vervelend als je in het donker de drollen van andere honden niet ziet liggen. Dankzij de huisdierenApp is dat verleden tijd. Zij ontwikkelde een speciale App waarmee jouw smartphone oplicht zodra er een hondendrol in bereik is. Dit komt door het fosfor in de ontlasting. Zodra deze reageert met de speciale fosforzoeker in de App licht de telefoon op en draait de zaklamp naar de drol.

We hadden dit artikel natuurlijk ook gewoon ‘de vijf leukste/flauwste 1-aprilgrappen met tech’ kunnen noemen, maar dan was de verrassing er wel erg snel af. Heb jij vandaag een ijzersterke grap uitgehaald of ben je toch ergens ingestonken? Lach mee en deel het gerust!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *