Google laat je kiezen tussen het licht en de darkside [video]

Google Star Wars
Of het een goede film is weten we binnenkort, maar vast staat dat de Force Awakens één van beste promo-campagnes aller tijden heeft. Nu doet zelfs Google mee in het geweld en kun je zo ongeveer al hun apps en diensten in gelikte Star Wars-sferen brengen.

Maps, Search, Gmail, je kunt het allemaal ver-episode 7-en via de site google.com/starwars, waar je kunt kiezen tussen het licht en de darkside, een keuze die direct effect heeft op de vormgeving van je Google-services.

Volgens Google is dat nog maar het begin. Clay Bavor, VP van product management, heeft het over een VR-Millenium Falcon via Cardboard of zelfs de mogelijkheid Wookiee Speak te vertalen via Google Translate – in hoeverre dit geintjes en serieuze plannen zijn moeten we afwachten. Vast staat dat er diverse easter eggs te vinden zijn en dat het niet de eerste keer zou zijn dat Google daar echte, fysieke prijzen aan koppelt. Ogen open houden, dus.

Het werkt op Android, iOS, en het web, dus bezoek de speciale site en kies je kant. Voorlopig is de darkside aan de winnende hand… (Via Google Blog)

[gv data=”HWNY57CAY5U”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *