Google Maps geeft toegestane maximumsnelheid aan

Google Maps geeft toegestane maximumsnelheid aan
Dat is ideaal.

Het huwelijk tussen Waze en Maps lijkt steeds beter te worden. Google heeft Waze al een tijdje in handen, maar nu beginnen gebruikers van Google Maps pas echt de effecten daarvan te merken. Vorige week kwam naar buiten dat Maps de locaties van flitscamera’s ging melden. Nu komt daarbij dat de app ook de maximumsnelheid weergeeft.

Google zou al begonnen zijn met de uitrol op de iOS en Android-versie van Maps. De uitrol is van kracht in de Verenigde Staten, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk. De flitspalen-functie is gespot op Google Maps in de VS, Australië, Brazilië, Canada, India, Indonesië, Mexico, Rusland en het Verenigd Koninkrijk. Het is nog niet helemaal te zeggen of ook wij direct gebruik kunnen maken van de features. Wat niet is kan nog komen, dus in dat opzicht is het een positieve ontwikkeling voor gebruikers van Maps.

In de hoek van de app geeft Maps de toegestane maximumsnelheid aan. De flitscamera’s verschijnen als icoontje op de kaart en de gebruiker krijgt ook een geluidswaarschuwing bij het naderen van de flitspaal. (via Android Police)

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *