Google Maps helpt je met vrienden iets te plannen

Auteur: , Geen reacties
Google Maps

Een feestje, een etentje, een avondje naar het bioscoop. Google Maps speelt gastheer als het gaat om de locatie van je avondje uit met vrienden of familie.

Google Maps is vandaag de dag redelijk geïntegreerd in de maatschappij. Je hoeft er niet vanuit te gaan dat iedereen de applicatie op zijn of haar smartphone heeft staan, maar vrijwel iedereen maakt weleens een routeplanning via de tool van de Amerikaanse zoekgigant.

Met een nieuwe update gaat Google Maps je helpen met het plannen van een dagje of avondje uit. Maps komt met Groep Planning naar Android en iOS. Met Groep Planning kun je shortlist maken en hier locaties aan toevoegen. Je vrienden hebben vanaf de smartphone toegang tot deze lijst en kunnen zo altijd de locatie raadplegen. Het is mogelijk om één of meerdere locaties toe te voegen aan deze lijst. Bijvoorbeeld de locatie van een restaurant, of meerdere plekken als je een kroegentocht organiseert.

De update zal de komende week uitgerold worden. Google doet dit stapsgewijs, dus het kan even duren voordat Groep Planning ook op jouw Android of iOS apparaat verschijnt in de applicatie. De feature werd eerder dit jaar al aangekondigd tijdens de Google I/O conferentie.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).