Google Now nu ook beschikbaar in Chrome

Google Now kaarten
Google was al enige tijd bezig met het integreren van Google Now in Chrome, maar vanaf vandaag komt deze optie eindelijk voor iedereen beschikbaar.

In de Beta, Dev en Canary versies van Google Chrome was het al langer mogelijk om Google Now te gebruiken, maar vanaf vandaag wordt dit ook mogelijk in de reguliere versie van Chrome.

Volgens Google zal de uitrol naar alle gebruikers enkele weken in beslag nemen, dus het kan even duren voordat het bij jou werkt. Het helpt sowieso als je even controleert of je al de laatste versie van Chrome gebruikt.

Hoe moet je Google Now activeren in Chrome? Dat is heel simpel. Zorg er voor dat je ingelogd bent in Chrome met hetzelfde (Google) account dat je ook gebruikt voor Google Now op je telefoon/tablet en het zou moeten werken.

Google Now is een virtuele assistent die te vergelijken is met Siri van Apple en Cortana van Microsoft. Google Now is verwerkt in de Google Search app en beschikbaar voor Android (4.1 en hoger) en iOS. Google Chrome (Windows & OS X) komt daar nu bij.

Google Now in Chrome

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *