Google Pixel 2 beschikt over aparte HTC gimmick

Auteur: , Geen reacties
Google Pixel mijlpaal

Binnenkort lekker knijpen in de nieuwe telefoon van Google.

Mocht je je nog afvragen of de Google Pixel 2 er daadwerkelijk aankomt, dan hoef je niet verder te kijken dan in de documenten van HTC. In de vele pagina’s met informatie zit ook informatie van de nieuwe Pixel 2 verstopt, waardoor het zeker is dat HTC verantwoordelijk is voor de reguliere variant.

Dat meldt 9to5Google op basis van gelekte afbeeldingen. Enkele gelekte afbeeldingen tonen schermafbeeldingen van de Google Pixel 2, waarin ‘Active Edge’ vermeld staat. Deze functie is vrijwel zeker een implementatie van HTC’s Edge Sense in de Google Pixel 2.

Bij HTC-toestellen zitten er aan de zijkant inknijpbare punten, waarmee meerdere acties uit te voeren zijn, zoals het openen van specifieke apps, scrollen door pagina’s, muziekvolume aanpassen en andere handige features. In de gelekte afbeeldingen toont de Google Pixel 2 dat het Google Assistant opstart door de feature.

Google Pixel

Daarnaast zien we dat de smartphone in kwestie over 64GB aan intern opslaggeheugen beschikt. Doordat 14GB bezet wordt door het systeem zelf, blijft er voor gebruikers ongeveer 50GB aan vrije opslagruimte over. Of het vrij grote opslaggeheugen en de nieuwe Edge-feature ervoor zorgen dat mensen het gemis van de headphonejack voor lief nemen, betwijfelen we echter ten zeerste.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).