Google Pixel 2 commercial buit gebrek van aartsrivaal uit

Google Pixel 2 commercial
Onder meer de levende legende Salt Bae is te zien in Google’s nieuwe spotje.

Echt top kunnen we de eerste weken van Google’s nieuwe Pixel-modellen niet noemen. Zo zijn er problemen met het scherm van de XL-versie, is het toestel verre van stevig gebouwd, deugt het opladen niet en zijn sommige exemplaren zelfs geleverd zonder software

Op het gebied van marketing weet de zoekmachine echter wederom de juiste snaar te raken. Aangezien de smartphone zich qua specs niet zozeer onderscheidt van de concurrentie, is het dan ook voor veel consumenten moeilijk om begrip te tonen voor het bizar hoge prijskaartje. Onderstaande trailer verklaart wat er precies zo uniek is.

Dankzij de naadloze integratie van de Pixel 2 met de Assistant (die nog geen Nederlands spreekt) ben je op de hoogte van het weer, controleert je via de smartphone jouw slimme lampen in huis, schiet je fantastische foto’s en video’s én als kers op de taart beschik je over gratis Cloud-opslag.

Met dat laatste maakt Google een sneer naar Apple’s beleid, waar de mogelijkheden van haar iCloud lang niet zo uitgebreid zijn. Wees echter gewaarschuwd, want voordat je het weet is er bij de Pixel 3 geen Cloud-ondersteuning meer. Hetzelfde is namelijk gebeurd met de vorig jaar gepromote koptelefooningang van de Pixel…

[gv data=”4mQZrmUjd2M”][/gv]

3 reacties

 1. Zielig gedoe … Laat Google eerst maar focussen op fatsoenlijke hardware voor de verandering. Het is al jaren ruk met die Nexus/Pixel toestellen, er is altijd wel wat, van acuu, speakers, tot scherm.
  Grappen maken over storage en zelf met een 64 of 128GB versie komen er verder vertrouwen op cloud storage, iets dat al jaren kan. En dat terwijl de meeste flagships ver boven de 128GB zijn of kunnen voorzien worden van eextra storage en je dus echt ALTIJD ruimte hebt, en dat overal.

  Ding heeft niet eens wireless chargen, is slechts IP67 waterproof, breekt eenvoudig, 2700 mAh accu, geen audio port, design uit 2014, en ga zo maar door.

  Nee, als je dit soort reclames maakt moet je toestel ook TOP zijn en daar ontbreekt teveel aan en er mankeert teveel.

  • @turbobrick: respect ….

   Daarbij wil ik toevoegen dat de “gratis” google opslag gescanned word door ome google om geld te verdienen met op maat gemaakte advertenties. Dus ze halen het geld gewoon op een andere manier binnen dan apple.

   dit soort “reclames” is maar een zwaktebod.

   • @dgh74: Ik ben Pro Android maar ik kan met niet verenigen met de Pixel voor dat geld.

    Nexus is dood, en in mijn ogen is de Pixel de opvolger die ook nog eens een persoonlijkheids complex heeft !

    Meest belachelijke, verleden jaar middels advertentie uitlachen vanwege de audio jack delete (en dat is ook zielig want je wint er niets mee) maar het dan vervolgens zelf ook doen.

    Als het aan komt op Tier 1 toestellen in het Android segment dan is het toch echt wel Samsung op dit moment en de laatste nieuwe van LG (V30) komt ook een heel eind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *