Google Pixel 3 XL marteltest: niet heel bestendig

Pixel 3 XL marteltest
Dat wordt een hoesje bestellen.

De Google Pixel 3 en Pixel 3 XL zijn nu officieel in de verkoop in de geselecteerde landen. Nederland hoort daar officieel niet bij, maar via via is het zeker mogelijk om deze in het bezit te krijgen. Ben je echter nog in dubio of de Pixels een beetje de moeite waard zijn, dan is onderstaande video van JerryRigEverything misschien wel handig om te kijken.

Laten we beginnen met het positieve: de Pixel 3 XL blijkt over een prima structuur te hebben. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de Oppo Find X is er bij de Pixel 3 XL vrijwel geen ‘flex’ te bekennen wanneer deze met brute kracht gebogen wil worden door Zack. In je broekzak is het toestel dus relatief veilig.

Diezelfde beoordeling kan echter niet gegeven worden voor de krasbestendigheid van het apparaat. In de video is te zien dat de vingerafdrukscanner aan de achterkant erg gevoelig lijkt te zijn voor krasjes. De Pixel 3 XL heeft zichtbaar meer moeite met het registreren nadat de scanner bekrast is.

Ook is te zien dat de ‘glossy’ achterkant verre van bestand is tegen krasjes. Bij het minste of geringste zijn er al minieme beschadigingen waar te nemen. De overige aandachtspuntjes check je hieronder.

[gv data=”sD1nfDauiaI”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *