Google Pixel 3 XL unboxing: lelijkste smartphone ooit?

Auteur: , 3 Reacties
Google Pixel 3 XL unboxing

Hoelang kan Google dit nog uitstellen?

We hebben eerder deze week al geschreven over het nieuwe vlaggenschip van Google, de Pixel 3 XL. Het apparaat moet officieel nog gepresenteerd worden door de techgigant, maar dat lijkt eigenlijk niet meer nodig te zijn. De smartphone circuleert immers al wekenlang op het internet. Toch bleef een fatsoenlijke unboxing-video uit. Tot nu dan.

Onderstaande video haalt eigenlijk het laatste restant aan vragen bij ons weg. Zo weten we zeker dat het apparaat gigantisch is en waarschijnlijk een 6,2 inch-scherm heeft, er wederom geen koptelefoonaansluiting aanwezig is en er nog altijd geen ruimte wordt gemaakt voor twee cameralenzen.

Wel valt op dat er in de doos een papiertje is te vinden op 0:24 waar Google verkeerd gespeld is als ‘Googel’, waardoor we ons afvragen in hoeverre de doos legitiem is. Ook zie je een hondenpootje onder de camera-app-icoon als je goed kijkt. Dit duidt erop dat het een interne testversie is, wat wel zou duiden op een officiĆ«le pre-releasevariant.

Het is de bedoeling dat Google haar nieuwe toestellen lanceert in oktober op haar eigen Google-evenement. De vraag is of de zoekgigant er niet beter aan doet om dit evenement af te blazen dan wel te verplaatsen naar september, aangezien de Pixel 3 XL niet echt meer een verrassing zal zijn.3 reacties

Lelijkste smartphone ooit? Overdrijven is ook een vak. Eerder inspiratieloos.

Motorola FlipOut en BlackBerry Passport…. die zijn pas lelijk.
Net alsof Google OOIT mooie smartphones heeft gemaakt in de Nexus en Pixel reeks …

NOT !
Wat een lel van een ding zeg.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).