Google Pixel XL 2: mogelijke specs ontdekt

Auteur: , Geen reacties
Google Pixel

Ook lijken er meer Pixel-modellen in de maak dan vorig jaar.

Hoewel de specs en recensies van de Google Pixel-toestellen erg lovend zijn, wordt het toestel overschaduwd met een tekort in aanbod. Desondanks zijn de verwachtingen voor de Pixel-opvolgers van dit jaar hooggespannen. Dankzij een benchmark van GFXBench weten we wat we ongeveer kunnen verwachten van deze smartphones dit jaar.

De benchmark in kwestie gaat hoogstwaarschijnlijk over de Google Pixel 2 XL. In onderstaande afbeelding zien we onder andere een 5,6 inch scherm genoteerd staan met een beeldresolutie van 2560 bij 1312 pixels en een beeldverhouding van 189, vergelijkbaar met de LG G6. Het ietwat gedateerde uiterlijk van de huidige Pixel is vermoedelijk dan ook in de prullenbak beland.

Verder is er vermoedelijk een Snapdragon 835-chipset aanwezig, 4GB RAM en een intern opslaggeheugen van 128GB. Het betere camerawerk wordt verzorgd door een 12 megapixel-camera aan de achterkant en 7 megapixel-frontcamera, die allebei in 4K-resolutie kunnen filmen.

Toch is dit niet het grootste model, aangezien er naast het reguliere model ook een Pixel 2 XXL lijkt aan te komen. Dit apparaat richt zich vermoedelijk op de phablet-markt. Hoewel we de benchmark met een korreltje zout nemen op dit moment, is het niet onwaarschijnlijk dat Google’s eindresultaat veel overeenkomsten toont met deze benchmark.

Google Pixel 2 XL benchmarkEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).