Google plaagt Apple en de iPhone 7 in Pixel filmpje

Zo ziet de Google Pixel er uit
Google stak behoorlijk de draak met Apple en de nieuwe iPhone 7, tijdens de presentatie van de Pixel telefoon. Hier de leukste plaagstootjes…

De eerste steek onder water zit direct in het begin: Wil je een nieuwe telefoon? Een echt nieuwe telefoon. Niet een telefoon die alleen een nieuw nummer heeft? (De hoeveelste iPhone zitten we nu al?)

De tweede plaagstoot gaat over de accu. De Pixel laadt binnen 30 minuten op. Altijd een teer puntje bij Apple, accuduur.

Bij de derde plagerij werd zelfs een afbeelding van een iPhone-scherm getoond. Geheugen vol… Dat zal bij de Pixel niet gebeuren, zo stelt Google, want je krijgt onbeperkte opslagruimte in Google Photos.

En je kon erop wachten: een heerlijke sneer over de ontbrekende koptelefoonaansluiting bij de iPhone 7. Gelukkig onveranderd bij de Pixel, zegt de commercial.

[gv data=”jAG8XEW7KiE”][/gv]

15 reacties

  1. Jup echt een mega sneer ( NOT ) …. google heeft zojuist een iphone ontworpen met een koptelefoon aansluiting …

    zelfs siri gecopieerd … en dan zie je op ander websites mensen reageren wat een geweldige uitvinding het is dat je een knop indrukt en dan interactief kan praten …. OMG. Iphone 7 kan na deze 4 jaar oude functie het compleet draadloos.

    Vind het verbazingwekkend ( schandalig eigenlijk ) dat google jaren iphone kritieken heeft aangehoord … jarenlang ervaring heeft opgedaan … bakken geld heeft …. EN DAT DAN HET UITEINDELIJKE RESULTAAT IS van hun iphone concurent zzzz tjonguh zeg

    En dan is dit een leuke sneer naar een koptelefoon aansluiting ( over 3 jaar heeft geen telefoon deze meer ).

    Als klap op de vuurpeil trekken ze arme schapen door gratis onbeperkte opslag. M.A.W. …. nu kunnen ze ook je foto gegevens verkopen en advertenties op je foto’s aanpassen ( verkopen )

    Nee doe mij maar voor hetzelfde geld ( lol ) een iphone 7

    • @dgh74: geheel eens! En zelfs een volledige iphone-kopie redden ze niet. Het ding ziet er dikker uit, minder premium (harde randjes knoppen,de te dikke bezel aan de onderkant en dat glanzende vingerafdruk-verzamel stuk aan de achterkant).

      Plus, VR is imho nog niet zover dat je ’t als verkoopargument voor een telefoon kan gebruiken…

      En dan die headphonejack, het is alleen al verliezen door er op in te gaan. Pff, ik ben headphonejacknieuws moe…

    • @dotternetta: jup werkt zeker 🙂 …. zo jammer zoiets ….. en schaamteloze iPhone kopie maken … om vervolgens ook nog eens een phone af te sneren. Jammer dat een groot bedrijf daar zich ook op deze manier voor leent. Was het nu een revolutionaire nieuwe telefoon …. en ook nog eens veel goedkoper dan de iPhone 7 …. sneren terecht !! Maar in dit geval is het een zielige poging om hun eigen onvermogen te bedekken.

      Het enige waar ik wat mee kan is dat snelle laden. lijkt me ideaal. maar thats it for me. En ook maar eens afwachten wat supersnel laden met het ontploffingsgevaar doet … maar ga ervan uit dat het geen probleem zal zijn.

      Verder … schaamteloos … en zeker niet vernieuwend. Jup ben een Apple fanboy …. Die pixel is niet eens waterdicht …. Jarenlang gezeik gehoord over bezels … en dan dit 🙂 …. en dat allemaal voor dezelfde prijs als een iPhone 7. Als er een bedrijf is dat nu een “sneer” ZOU kunnen maken naar google …. dan is ut apple.

  2. Wauw!!! Wat een vernieuwend design en supernieuwe functies!!!

    Dit gaat de smartphone markt op zijn kop zetten! Elke andere smartphone gaat er ouderwetse antiek uitzien!!! Die vorm, die materialen, dat scherm, die prijs!!!!!

    ?

  3. Ik lees veel ergernis en frustratie bij zowel de iPhone fanboys als de anti iPhone fractie.

    Mijn mening; ik draag verantwoordelijkheid voor een Niet onbeperkt gezinsbudget. € 769 uitgeven voor een smartfoontje – welk merk de chinezen er dan ook opplakken – gaat er bij mij niet in. Ik heb bewust een Samsung S5 gekocht toen de Koreanen net de S6 geïntroduceerd hadden. Maar goed, als je de centen hebt, lekker doen joh.. Ieder zijn keuze.

    Waar ik me wel over verbaas is dat er mensen zijn die op de introductie dag een paar uur in de rij gaan staan om als eerste de allernieuwste iPhone te scoren. Ben nog zoekende naar een meer pakkende vertaling van de kreet “Get a live !”.

    Tot slot wil ik hier nog een ergernis spuien:
    Waarom besteedt het RTL nieuws en andere ‘gerespecteerde media’ aandacht aan de introductie van een nieuwe iPhone en niet aan de nieuwste Samsung, Google Pixel, Mercedes S-klasse, AEG Lavamat, het nieuwste Knorr Wereldgerecht of maagtabletten van het Albert Heijn huismerk?
    En zeg nu niet dat zo’n iPhone 7 een ware revolutie is…

    • @ramshoek: “Get a live”? Is daar ook een Nederlandse vertaling van. Ik ken wel “get a life” maar get a live is me onbekend.

      Verder merk ik dat er een hoop haat zit richting de iPhone (De iPhone zal je ooit wat aangedaan hebben vermoed ik). Je constatering is verder niet juist, de nederlandse nieuws outlets besteden ook aandacht aan de nieuwe Samsung, laatst nog toen de note’s bij bosjes ontplofte. Ook gaat de vergelijking met een Knorr wereldgerecht natuurlijk totaal mank maar goed ik heb niet het idee dat onderbouwing iets is waar jij wat mee kunt.

    • @ramshoek: ach … zijn hele volksstammen die vechten om een onderbroek bij de H&M …. omdat ie 50 cent goedkoper is. Mensen in de rij voor een film premiere. Notabene 3 uur wachttijd om in een achtbaan te klimmen die na een minuut klaar is met een ervaring.

      Laat mij lekker in een rij staan ( 15 mins ) om mijn iphone 7 af te halen …

      Ik zou zeggen …. get zelf je liFe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *