Google Stadia is een stuk interessanter geworden

Google Stadia is een stuk interessanter geworden
Met de komst van een zeer belangrijke titel.

Het hoge woord is eruit. Red Dead Redemption 2 komt naar de PC. Dat heeft Rockstar Games vandaag officieel bekendgemaakt. Het spel zal niet alleen via de bekende wegen te kopen en spelen zijn, maar ook op een geheel nieuwe manier.

Rockstar Games en Google hebben bekendgemaakt dat Red Dead Redemption 2 een lanceertitel zal zijn van Google Stadia. Daarmee maakt het techbedrijf zichzelf een stuk belangrijker, want veel PC-gamers die nog niet de kans hebben gekregen Red Dead Redemption 2 te spelen hebben zo een valide reden om Stadia uit te proberen.

Bovendien is dit ook een nieuwe weg voor Rockstar Games. Niet eerder werd een titel van de studio op een dergelijke manier aangeboden. Laat staan als lanceertitel. Een slimme manier waar Rockstar en Google elkaar tegemoet komen, want beide partijen zullen gaan profiteren van deze deal.

Red Dead Redemption 2 werd in oktober 2018 uitgebracht voor de PlayStation 4 en Xbox One. Er was lange onduidelijkheid of Rockstar überhaupt de game ging uitbrengen op PC. Het antwoord is nu daar. De game verschijnt 5 november op de PC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *