Google toont LG Nexus 5 (per ongeluk)

LG Nexus 5 officieel
Alles over de LG Nexus 5 was eigenlijk al bekend, maar Google was zo slim om deze telefoon gisteravond per ongeluk (of expres?) al in de Play Store te zetten. Zodoende hebben we nu haarscherpe afbeeldingen van deze smartphone met een Full HD scherm van 4.95 inch. Ook de prijs is bekend.

In de VS gaat de LG Nexus 5 met een opslagcapaciteit van 16GB straks over de toonbank voor $349. Dat is iets meer dan de $299 waar eerder over werd gesproken. Het is dan ook te verwachten dat de versie met 32GB opslagcapaciteit zo’n $400 gaat kosten. Of deze telefoon ook naar Nederland gaat komen en wat de prijs wordt is niet bekend.

Toen Google ontdekte dat de telefoon voortijdig in de Play Store stond verdween hij ook weer net zo snel als hij was gekomen. Ook is nog niets bekend over het moment waarop deze telefoon, samen met Android 4.4 (KitKat) en een smartwatch onthuld gaat worden. Geruchten spreken over 28 oktober, maar we horen ook 30 en 31 oktober voorbij komen.

De LG Nexus 5 is in de basis een LG G2, maar dan met aangepaste specs. Voor de rekenkracht zorgt een Snapdragon 800 processor van 2.3 GHz. De accu zou een capaciteit hebben van 2.300mAh en de camera aan de achterkant is waarschijnlijk 8 megapixel. Het meest opvallende aan deze foto’s van de Nexus 5 is het feit dat de SMS app vervangen is door Hangouts.

LG Nexus 5 in Play Store

LG Nexus 5 @ Telus

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *