GooPhone kloont de HTC All New One

GooPhone kloont de HTC All New One
En dat terwijl die telefoon van HTC nog niet is onthuld.

Het Chinese GooPhone onthulde daags na de lancering van de Samsung Galaxy S5 al een treffende imitatietelefoon onder de naam GooPhone S5. In het geval van HTC hebben al een schaamteloze kopie van het nieuwste vlaggenschip nog vóór de All New One is gepresenteerd – dat gebeurt namelijk pas op 25 maart.

De telefoon heet M8 – zoals de All New One intern wordt aangeduid – en beschikt over een 5 inch beeldscherm met full HD resolutie. Het rekenwerk wordt verricht door een MediaTek quadcoreprocessor op een snelheid van 1,7 GHz, ondersteund door 1 GB aan werkgeheugen. De telefoon heeft 16 GB aan opslagruimte.

De telefoon draait op Android 4.2 Jelly Bean en heeft een 12,6 megapixel camera aan de achterkant, geholpen door een LED-flitser. Vooraan is dit een 5 megapixel exemplaar. Het kopiëren van de dubbele camera zoals de All New HTC dat straks heeft was blijkbaar te hoog gegrepen voor GooPhone. Maar ach, dat mag je ook niet verwachten van telefoon die $229, ofwel €167 gaat kosten. De telefoon komt in de kleuren, zilver, zwart en goud.

[lg_folder folder=”GooPhone/M8_HTC_One_kloon/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *