GoPro onthult een nieuwe budgetcamera, dit moet je weten

Auteur: , 3 Reacties
GoPro onthult een nieuwe budgetcamera, dit moet je weten

De Hero+ Wi-Fi is hier.

De nieuwe GoPro Hero+ Wi-Fi valt met een prijs van $200 mooi tussen het instapmodel Hero+ ($130) en de met een LCD-scherm uitgeruste Hero+ LCD ($300). De behuizing is gelijk aan het goedkoopste GoPro-model, intern heeft hij de componenten en functionaliteiten van de duurdere modellen. Zoals Wi-Fi en bluetooth, waarmee je opgenomen beelden direct op je telefoon kunt bekijken en/of opslaan. Ook de camera-instellingen zijn per telefoon te wijzigen.

GoPro onthult een nieuwe budgetcamera, dit moet je weten

Filmen kan in een resolutie van maximaal 1080p met een framerate van 60fps. Bij de goedkopere versie van de Amerikaanse action camera is dat maximaal 30 fps. Foto’s schieten gaat in maximaal 8 megapixel. Zoals we gewend zijn van GoPro zit het met de waterdichtheid wel goed; tot een diepte van 40 meter blijft het vocht buiten. Slowmo beelden schieten is er helaas niet bij, daarvoor ben je aangewezen op de Hero 4.

De GoPro Hero+ Wi-Fi is vanaf 4 oktober te bestellen.3 reacties

Slowmo is er niet bij? Uh, je schiet met 60 fps en met monteren vertraag je dat tot 30 fps en dan heb je in feite ook langzamere beelden. 120 fps is inderdaad nice, maar van 60 naar 30 fps is ook acceptabel en het beeld blijft nog steeds 1080p terwijl 120 fps meestal in 720p is. Niet zomaar klakkeloos overtypen van Tweakers, maar even researchen over wat je schrijft. ;)
@NiNja: Je bedoelt het nieuwsbericht van Tweakers dat ruim vijf uur na ons bericht is geplaatst?
@Erwin: Touché, maar ongeacht wie deze keer sneller was, lees ik vaak dat er onnauwkeurigheden in jullie berichten voorkomen. Een beetje meer diepgang is altijd fijn.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).